INLOGGEN
«»

Zonder bezit


zonder bezit


op de rand
van schaduw
wuif ik licht een
warm welkom toe

zonder bezit
stap ik over
voel me vrijer
dan met gewicht

ik ga doe
en ontmoet
niet gehinderd door
hebben en houden

winst en verlies
kennen zij niet
in de groep die
er is zoals ik ben

jezelf zijn blijkt
genoeg om te leven
geven en delen lijkt
het volmaakte geluk


wil melker
23/04/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder bezit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.