INLOGGEN
«»

De verte

de verte


zo af en toe
kijk ik de hemel af
weet niet waarom
wat ik daar zoek

inspanning brengt
alles dichterbij
duidelijk en klaar maar
met ontspanning kom ik daar

het geeft ruimte
in mijn overvolle geest
niets benoemen en gaan
waar ik nooit ben geweest

ontdekken wat
niet eerder is gezien
misschien een weten dat
wij al eeuwen zijn vergeten

of is het toch ontsnappen
uit de hectische gedachten
die het leven genereert
de verte is ons nooit geleerd


wil melker
29/03/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De verte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.