INLOGGEN
«»

Het brakke water


het brakke water


ik heb tal van
omzwervingen gedaan
ben in woestenijen langs
peilloze afgronden gegaan

het goede pad betreden
maar later weer afgegleden
naar diepe duisternis waar
zelfs schaduw nog gevaarlijk is

heb het land bezeild
steile rotsen beklommen
een zekering gemist in het
gaan naar de verdoemenis

alleen het brakke water
heeft mij rust gegeven
in die kraamkamer van god
leerde ik het scheiden van leven


wil melker
31/01/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het brakke water’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.