INLOGGEN
«»

Flower power kind


flower power kind


ik was geen
flower power kind
had eerbied en respect
van huis al meegekregen

pas later ging ik
voor en tegen wegen
koos wat ontredderd als
naamloze de middenweg

de scherpste kantjes
had ik al opzij gezet
hekel de prestatiemaatschappij
snel consumeren maakt niet blij

nu speel ik met bloemen
droom van liefde met
een hart dat nog kan groeien
in de tijd die rest voor jou en mij


wil melker
05/11/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Flower power kind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.