Onder oplichtend wit

wil melker


onder oplichtend wit


ik voel aan strand
de warme energie van
het collectief geheugen

in grijsblauw doorzichtig
schilderen golven ons leven
onder oplichtend wit

zij kabbelen gedachten
fluisteren woorden uit
de boeken van bestaan

alles is opgeslagen in
minuscule flintertjes zand
glijdend door de losse hand

zacht draagt wind
de refreinen van ieders lied
het eeuwig nirwana vergeet jou niet


wil melker
16/09/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onder oplichtend wit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.