INLOGGEN
«»

Het kwaad

Vanwege mijn korte lont
gooide ik te hard
een bot naar mijn hond
ik hoorde dat het hem raakte
hoe hij een grimmige blaf slaakte

hij raapte het op heel vlug
zette zijn tanden in het kwaad
terwijl ik het had gedaan
bracht hij het weer bij mij terug
en wierp het aan mijn voeten neer

ik dacht ja natuurlijk
het komt tenslotte ook bij mij vandaan
ik gooi voorzichtiger
de volgende keer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het kwaad’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.