Valentijnsdag nu algemene feestdag?

Dakoyria

Het alsnog beloofde plantje dat ik haar nú
dan gaf Verzuimd te verstrekken op haar
verjaardag...
Een uitgesproken Valentijnsstukje werd het
en zij was razend enthousiast! Ook haar
moeder had dit blij wel, gepast!

Twee vliegen in één klap, de bedankjes die ik
tevreden in mijn zak stak Valentijnsdag is
heden ten dage als feest toegevoegd
Heerlijk gebak verheugde me extra Geliefden?
Nou nee, maar zo, met elkaar reden genoeg!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Valentijnsdag nu algemene feestdag?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.