Midzomerfeesten!

Dakoyria

Aan Midzomernachtfeesten is nu rijkelijk veel
verpest... Die ellendige Corona ook en kennen
doen we de rest!

In vroeger tijden een stuk gereden voor veel feest-
gedruis Talloze buurtgenoten voelden zich hier zo
helemaal thuis De geur vanaf een grote barbeque
kwam je al van ver tegemoet

Nieuwe mensen leren kennen was ontegenzeggelijk
een doel Wijn, bier en fris vergemakkelijkten een
heleboel Dringend een plas moeten doen was nog
wel een item...

Dichte bosjes waren er goed voor en stonden uit-
nodigend daar Jij was er prima mee geholpen en
in no time Klaar!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Midzomerfeesten!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.