INLOGGEN
«»

Die bekende decembermaand

Even lijkt de decembermaand ondanks corona
vertrouwd en gewoon
Ik zie een aantal van Sint's knechtjes al op
straat
Pakketbezorgers die met hun fiets tegen de
straffe wind in sjouwen, dicht bij waar ik woon

Ik voel me al wat opgenomen door de aan-
staande pakjesdag... Als alleenstaande vier ik
het dan wel niet maar het toch wel zo
allemachtig graag zag Ik put daarbij uit mijn
eigen ervaringen en historie Verdwijnen mag dit
wat mij betreft niet!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die bekende decembermaand’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.