Het leven is maar zo kort!

Dakoyria

Laten we dansen, eenmaal weer sjansen
Het leven is maar zo bedroevend kort
Het leven naar het verdient volop eren
al moet je nog zoveel ontberen, grijp toch
meteen je kans!

Drink met en toost op wie je intens lief hebt
een morgen na nu die niet eens wordt beseft
Heb alleen lief en zing volop mee met mensen
verenigd in een zelfde soort verlangen
Kom en doe tot je het niet meer kunt volgen,
naar vermogen zacht en gedwee.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven is maar zo kort!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.