INLOGGEN
«»

Sinterklaas en Kerst vieren?

'Sinterklaas slaan we maar over dit jaar'
Zo beslissen een paar mensen op enige
afstand van elkaar...

Hooguit de kleinkids wat geven; een pakje
voor ieder kind Echt vieren doen we dan
niet... Americo die zelfs geen wortel vindt!

Anders ligt het met de Kerst, algemeen tart
men met graagte de overbekende maatregelen
Graag met enige familie of vrienden vieren...

op zijn allerbest
Zou men nu heus massaal gaan controleren?
'Zij' mogen wegblijven en zullen dit feest niet

komen ruineren!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sinterklaas en Kerst vieren?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.