INLOGGEN
«»

Het gewone leven begint weer

Het leven lijkt bíjna alweer gewoon.....
Nog één keer aan het Nieuwjaar een eerbetoon
Buren heffen vanavond nog een keer het glas,
tegelijkertijd verdriet om wie niet meer was

Daarna nog wat van het weekend genieten;
vervolgens klinkt weer het dwingende "Opschieten!"
Files zijn als vanouds daar Scholen staan weer
voor de kinderen klaar

Kerst was fijn en goed, Oudejaarsnacht een waar
feest Nu grijpt men zich opnieuw bijeen
Het is inmiddels meer dan mooi geweest!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het gewone leven begint weer’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.