INLOGGEN
«»

Duizend kansen


duizend kansen


met kleine hupjes
dansen voeten jeugd
van jaren geleden

de moeheid van
dagen is van de
gezichten gegleden

ogen twinkelen weer
als voorheen in samen lachen
voelen zij zich niet meer alleen

het plezier in spelen
is snel ontwaakt hartstocht
heeft alras haar plan gemaakt

op dit gouden moment
heeft verlokking gewacht
haar warmte koestert de nacht

de avond is nog jong
gevuld met duizend kansen
om de wereld te laten sjansen


wil melker
08/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Duizend kansen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.