INLOGGEN
«»

Paasgewoonten

Pasen heeft uit weinig meer bestaan dan
een eitje, ook wel twee bij het ontbijt
Verder nog uitgebreid met krentenbrood.

's Middags een feestelijk chocolaadje
bij de thee Veel meer dat het niet bood
Wél altijd de Paasbeste nieuwste voorjaars-
kleding...

Vaak was het wel nog zo akelig koud
Van die specifieke gewoonten dan, die je
voor altijd onthoudt.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paasgewoonten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.