Sinte Maarten nog vieren?

Dakoyria

De wens is de vader van de gedachte.....
Mag ik kleintjes wel nog of niet meer
verwachten?
De elfde van de elfde was altijd zo een
heerlijke dag Per jaar dat ik minder
koters zag.

Sinte Maarten, dit zo kindvriendelijke
feest Ééns waren zij met tallozen geweest
Nu nalaten iets te kopen kan ik dan niet
Kómen zij nog wel? Ik mis hen erg tot mijn
spijt en verdriet.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sinte Maarten nog vieren?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.