INLOGGEN
«»

Een huiselijk feest

Uitgenodigd ben ik voor een huiselijk feest
In lang ben ik daar niet naar toe geweest
De gastvrouw gaat op de "Amerikaanse tour"
ieder brengt wat mee aan eten of drinken en
dat scheelt veel aan kosten. Leuk als je
eigenlijk slecht bij kas zit en tóch wilt hossen!

Ik verheug me er al op en heb wat lekkers bedacht
Vroeg in de avond begint het en word ik verwacht
Met fijn nieuwe mensen leren kennen kun je me
écht wel verwennen.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een huiselijk feest’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.