INLOGGEN
«»

Alleen vandaag

Klusjes heb ik nog wel wat te verrichten;
het vraagt best wel veel aan tijd en energie.
Maar daarna? Alleen maar gaan fietsen of
zomaar voor wat zonnen zwichten?

Aanlokkelijk is voor mij noch het een noch
het ander
Vaak accepteer ik dat dan wel, maar zo een
'feestdag' die ik het liefst dan verander...

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alleen vandaag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.