INLOGGEN
«»

Elfendroom

Dansend door elfenwoud
Vriendschap is elkaar toevertrouwd
Wervelwinden mogen er hartstocht zaaien
Affectie zal hun dromen verfraaien

Samenleven in donzige wolken
Waar het bloed liefde mag kolken
Voel zacht maanlicht schijnen
Avontuurnatuur het leven deinen

Kom en zweef door het feeërieke dal
Het leven is er als een zoete inval
Landschapsdromen telkens evenaren
Het elvenleven valt niet te bedaren

Dans door het leven van elfenland
Voor haar was er altijd een plaatsje vacant
Ze slaat er haar vleugels uit
Als hij vrolijk op z’n vingers fluit


Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Elfendroom’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.