INLOGGEN
«»

Een hutje op de hei?

Het liefst zou ik alleen in een hutje op de hei
willen zitten;
omringd door mooie natuur De gelegenheid
hebben om zomaar onverwacht te pitten

Slechts omringd door geregeld insecten;
Libellen vliegen kleurrijk en elegant voorbij
Natuurlijk zijn er de vliegen, een enkele
zoemende bij

Vanzelf heb ik mezelf wel vooraf voorzien
van wat natjes en droogjes... Jagen zie ik mezelf
immers niet doen
Na verloop van enige tijd redt dan iemand mij
inmiddels ben ik echt wel de wanhoop nabij

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een hutje op de hei?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.