INLOGGEN
«»

Een kaboutertje zijn

Samen trouwen
Gezamenlijk een nieuw paddenstoeltje bouwen
Je maakt er een mooi trouwfeest van
Met confetti van kleurige blaadjes, als het even kan
Wonen in eeuwenoude wouden
Zoveel van elkaar houden

Hij komt je nu halen, lieve dame
De speculaas van het huisje deel je samen
Voor een lief heksje maak je een kring
Een kabouterkoor dat je ’s morgens toezingt
Alle beukennootjes in het leven delen
Nooit wordt het meer vervelen

Telkens een feestje bouwen
Zoveel meer van elkaar houden
Jij bent het zonnetje in zijn maneschijn
Voor een nieuw kabouterpilsje is hij weer je kastelein

Het leven mag samen swingen
Met liefdevolle verbonden ringen
Het is geluk met rode en witte stippen
Met een glimlach als een eekhoorn voorbij komt hippen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een kaboutertje zijn’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.