INLOGGEN
«»

doordringende blik

Doordringende blik

Ik zag haar op een poster,
mijn ogen bleven kleven aan het papier.
Ze keek me zo doordringend aan
net of zij mij iets wou vragen.

Ik stapte verder,
ze spookte door mijn hoofd
had iets losgeweekt vanbinnen
haar blik en die mooie ogen.

Haar huid was net satijn,
haar ranke hals was uitdagend.
De film in mijn hoofd legde haar op de gevoelige plaat.
Mijn handen deden de rest,
mijn brein werd getest.

Claire Vanfleteren ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Claire Vanfleteren
Actief sinds: 11-01-2014Informatie bij het gedicht:

bijna is er vernissage en dat is het derde gedicht voor bij mijn derde schilderij. Welkom in de Lukasgilde in Menen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘doordringende blik’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.