INLOGGEN
«»

De weg van hier

woest wild
zonder mededogen
sloeg de tijd
om zich heen
overal brokstukken
stenen bomen
die stokstil
stonden

daar liep
je dwars door
het licht
in de duisternis
gehuld
als schaduwen
met jassen
van satijn

zacht ingetogen
op de huid
van de
verschroeide pijn
dreef je weg
deinend
als herinnering
in de wind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De weg van hier’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.