INLOGGEN
«»

Als ik een vogel was

Als ik een vogel was dan vloog ik de hemel in naar jou
Om je nog een keer te zeggen hoeveel ik van je hou
Als ik een vogel was dan zong ik nog één keer een heel mooi lied.
Waarvan de tekst luidt: Ik vergeet je niet.

Na het afscheid vloog ik terug om de anderen te kunnen vertellen
Dat ik je even heb mogen vergezellen.
Dat je over ons waakt en op ons neer ziet.
Als ik een vogels was…helaas ben ik dat niet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danielle vd Berg-van Dijk
Actief sinds: 15-10-2014Informatie bij het gedicht:

Geschreven op 16 oktober 2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik een vogel was’ van Danielle vd Berg-van Dijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.