Liefde op het eerste gezicht

Vrouwke

Liefde op het eerste gezicht.
Op goed geluk.
Hij kiest voor zijn achternicht.
Hij vind haar een stuk
in haar minirok
met hooggehakte laarzen
en koopt voor haar een zuurstok
op de kermis van Maarssen.

================liefde voor zijn achternicht====================

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Najaar 2022

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde op het eerste gezicht’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.