Enigst kind

Vrouwke

Enigst kind.

Enigst kind.
Zeker heb je problemen
daarom voel je de allenigheid.

Enigst kind.
Lukt het je niet om vrienden te maken?
Of om te trouwen en zelf je gezinnetje te maken?
Dat zijn toch zo de oplossingen voor je probleem
zoals ik van anderen verneem.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=EINDE-=-=-=-=-=-=-=-=

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

maart 2022. Reactie op versje "Ik vind het erg.." van Gedichtenlady.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Enigst kind’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.