Familie

robby delcart

Ik hou van mijn familie
Dat is ook wat ik inzie
Som ruzie
En dan wacht ik tot ik het inzie
Vergeven is mee inbegrepen
Voor het weergeven
Lenen is geld
Lenen is ook liefde
Liefde is je familie
Familie is geen geld
dus stop liefde vragen als je het zelf niet kan geven
Dus hou van je familie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

robby delcart (Actief sinds: 08-12-2021)

Informatie bij het gedicht

Auteur:Robby Delcart Schrijver: Robby Delcart Titel: Familie

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Familie’ van robby delcart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.