INLOGGEN
«»

Begroetingsritueel van oude tantes

Die ouwe tantes die met jou willen kroelen,
terloops aan je haren voelen...
Als daarin voldoende is voldaan nog een
stapje verder gaan:

Hun omvangrijke boezem plet die van jou
Met hun vochtige lippen wordt je bijna plat
gezoend
Aan jouw 'verplichtingen' is meer dan voldaan

Razendsnel wil je er eindelijk vandoor gaan!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Begroetingsritueel van oude tantes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.