INLOGGEN
«»

Oude familieleden opzoeken

Soms vraag ik nog af over vroeger:
Was het werkelijk een slechte kwaliteit
Je zocht erg oude familieleden wel eens
op, een vrijwel museumstuk in die tijd.....

Zo heel hecht waren toen nog de familie-
banden; geen mens die in absolute
eenzaamheid ging belanden
Natuurlijk gaf het ook toen zware verliezen

Maar meestentijds wel iemand bij de hand
die afdoende troost kwam bieden
Desnoods in concreto met een pannetje
soep, die meer dan hartelijke, lieve lieden!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oude familieleden opzoeken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.