INLOGGEN
«»

Hoi papa: een dochter aan haar vader

Hoi Papa

Hier zijn we dan
Jij en ik
We zijn er nog

We hebben veel verloren
Jij en ik
En ook weer opgebouwd

Wat we nog steeds hebben
Is elkaar

Ik ben zo blij
Dat jij er bent voor mij

Ik ben zo gelukkig
Dat jij er nog bent

Soms moet ik huilen
Als ik aan je denk
Omdat ik jou niet verliezen wil
Omdat ik jou ook niet nog verliezen kan

Omdat jij mijn vader bent
Omdat ik van jou hou

Ik wil nog zo lang van jou genieten
Soms maakt het me bang
Als ik eraan denk
Wat er allemaal nog mis kan gaan

Maar ik ben trots op jou
En blij met jou
Voor zolang ik leef

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoi papa: een dochter aan haar vader’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.