INLOGGEN
«»

Trótse ouders

Mijn ouders, eindelijk beiden tróts op hun
opgroeiende meid
In een geleend felblauw jurkje van mams,
vanaf de taille zo heerlijk wijd!

Een bijpassende broche had zij ook nog in
de aanbieding Aan mijn voeten zwarte pumps
waarop ik zo parmantig ging
Het bijpassende uitgaanstasje maakte het áf.

Ik, die me nu vol zin naar een georganiseerd
bal begaf
Harmonie, zoals ik te weinig zag bij mijn
ouders, gaf gláns aan dit gebeuren De deur
ging ik uit met een grote glimlach.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Trótse ouders’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.