INLOGGEN
«»

Zonder ouders ... Maar met schoonouders ...

 Je moet verder
 zonder ouders om je heen …
 ik vraag me vaak af
 voel je je nu niet
 zo heel alleen?

 Je schoonouders
 ze leven langer
 al zovele jaren …
 wou je nu niet heel erg
 dat je ouders er nog waren?

 je bent ze verloren
 je bent ze kwijt
 ik vraag me af
 vind je het niet erg
 voel je nu geen spijt?

 Je schoonouders
 ze zijn nog zo goed …
 nog zo jong van geest
 bij hen zijn
 is nog elke dag een feest

 Maar jij …
 jouw ouders zijn al weggegaan
 vind je het dan niet erg
 dat je schoonouders
 nog niet zijn gegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

*mijn mama haar ouders zijn overleden ... En een tijdje terug vroeg ik mij af of mama het niet erg vond dat haar ouders overleden zijn, maar haar schoonouders (die al wat van leeftijd zijn) nog zo goed waren ... maar mama zei: "nee hoor, ik ben blij voor hen" * Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder ouders ... Maar met schoonouders ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.