INLOGGEN
«»

Verwijder me maar als zus

 Jij denkt
 dat je alles beter weet
 verwijder mij maar van heel het internet
 verwijder mij maar als zus
 als je je daar beter bij voelt
 verwijder het contact
 als het dat is, dat je echt wilt

 Je doet me pijn
 maar dat deert jou niet
 want jij kan nu wel zeggen:
 “jij deed mij hetzelfde aan”
 en …
 wie heeft nu het meeste verdriet

 Jou zal het niets kunnen schelen
 als jij beslist hebt
 dat het contact verbroken is
 maar ik kan het wel haten
 en dan heb ik een groot gemis
 want ondanks alles wat je zegt
 je blijft mijn broer, hoe dan ook
 maar hoe leg ik je het uit …

 Uitleggen, waarom ik zo heftig heb gereageerd
 jouw woorden deden mij pijn
 maar dat kan jou niet schelen
 want jij verwijderd mij als zus

 Maar jah …
 ga jou nu maar lekker gaan vervelen
 eenzaam in je huis
 blijf maar gezellig, gewoon thuis

 in plaats van bij mij op bezoek te komen …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

ruzie gehad met mijn halfbroer en meneer heeft me verwijderd van facebook Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verwijder me maar als zus’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.