INLOGGEN
«»

Ik vind het erg ...

 Ik heb het altijd erg gevonden
 enig kind te moeten zijn …
 nooit verdriet kunnen delen
 en ook geen pijn

 Ik was altijd alleen
 spelen deed ik zonder vrienden
 die er waren
 om me heen

 nooit eens iemand om mee te praten
 je problemen vertellen
 nooit bij iemand terecht kunnen
 of je zus of broer bellen

 Enkel mijn ouders waren in huis
 enkel met hen
 had ik contact
 met hen kon ik praten
 met hen kon ik spelen
 enkel zij waren bij mij thuis

 Enig kind ben ik gebleven
 nu al 25 jaar lang
 de toekomst
 zonder broer of zus
 maakt mij ergens wel bang

 wat zal de toekomst brengen
 Waar ga ik komen …
 van een zus of een broer
 zal ik mijn leven lang blijven dromen …

 want dat …
 dat weet ik
 dat zal nooit komen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

omdat ik enig kind ben gebleven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik vind het erg ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.