INLOGGEN
«»

Mama, een klein woordje

 Mama, een klein woordje
 Wekt bij meesten veiligheid op
 Maar bij mij haat en pijn

 Klein woordje met grote lading
 Voor de meesten liefde
 Voor mij verdrongen verleden

 Mam, zie toch eens
 Dat wij wel degelijk verschillen
 Dat jij mijn vijand geworden bent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mama, een klein woordje’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.