INLOGGEN
«»

richt beschuldigend de vinger

 wat wij ongezegd hebben gelaten
 hangt drukkend tussen ons in
 het schreeuwt stilte in mijn hoofd

 je maakt het mijn fout
 richt beschuldigend de vinger
 mij trof blaam genadeloos

 ik hecht geen waarde aan jouw woorden
 want jij zult mij nooit meer zien
 het einde wordt mijn interpretatie

 je wilt me terug, betuigt je spijt
 dwingt mij vergeven, maar ik schiet tekort
 jouw woorden echoën nog in mijn hoofd

 na berouw beschuldig je opnieuw
 en beleeft ongenoegzaam de pijn
 die ik al jaren voel

 ik hecht geen waarde aan jouw woorden
 want jij zult mij nooit meer zien
 het einde wordt mijn interpretatie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Het gaat over mijn vader. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘richt beschuldigend de vinger’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.