INLOGGEN
«»

Laat me los

 Laat me gaan,
 Laat me vrij,
 Vrij in mijn bestaan..
 Laat me gaan.
 Laat me vrij.
 Traan voor traan..
 Laat me gaan.
 Laat me vrij,
 En maakt me weer blij..
 Laat me gaan.
 Laat me vrij,
 In mijn doen en laten,
 En keuze`s die ik moet maken..
 Laat me gaan.
 Laat me vrij.
 Laat mij los,
 Het is beter voor jou en mij..
 Laat me gaan.
 Laat me vrij,
 Weg uit mijn bestaan,
 Ik zal jou niet vergeten.
 Laat me gaan.
 Laat me vrij..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

ik kan niet stoppen ik moet schrijven! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laat me los ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.