Terug in de tijd!

droomster

 Naar de oude
 nostalgie,
 het kant en klaar
 gebakken brood ten spijt!!

 Geen sneden waarvan
 een halve mik nog niet vult,
 of een waar de bakker zijn
 vrouw doorheen heeft gewalst,
 zij het met engelen geduld!

 Zonder broodmachine
 die achter in het
 aanrechtkastje beland
 Nee, eerlijk brood
 vandaag heerlijk gekneed
 met stevige hand.

 De keuken is nu
 met overheerlijke bakgeuren
 gehuld,
 en als het me is gelukt

 zijn onze magen
 naar het nuttigen van
 enkele sneetjes eindelijk
 goed gevuld!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Terug in de tijd!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.