INLOGGEN
«»

Welterusten lief nichtje

 Welterusten mijn lieve nichtje,
 Slaap maar lekker zacht.
 Er brandt voor jou een lichtje,
 Zelfs diep in de nacht.
 Diep in het donker schrijf ik dit gedichtje,
 Speciaal voor jou want jij geeft mij kracht.

 Jouw lach schijnt als de zon,
 Jij maakt mij weer blij.
 Jij bent de rede waarom ik mezelf overwon,
 Er is er maar één zoals jij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014Informatie bij het gedicht:

De titel zegt al genoeg Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Welterusten lief nichtje’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.