INLOGGEN
«»

Incest

 Ik dacht dat ik een goede vader had.
 Die veel van me hield.
 Die wist wat er met me was,
 Wat er mij bezield.

 Maar mijn vader was niet zo.
 Hij mishandelde mij altijd.
 Ik liet me gewoon doen.
 Heb nu heel veel spijt.

 Ik dacht dat je een echte vader was.
 Een vader waar ik op blij mag zijn.
 Een vader die me altijd blij wil zien.
 En die mijn wonden bedekt bij de pijn.

 Ik wil je nooit meer zien.
 Je hebt mijn leven verpest.
 Mijn leven vol met pijn, verdriet en ellende.
 Vol met incest...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Niet over mij hoor! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Incest’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.