Ik viel

Tryingto.explain

Ik wil zeggen dat ik je haat, de hele wereld laten zien hoe jij mij hebt gebroken om vervolgens een schouderklop te krijgen van vriend met de tekst ‘je komt er wel weer boven op’ staan lukte niet. Ik was te ver gevallen om te zien dat de liefde die ik kreeg onrealistisch en onbereikbaar was.

Ik was geklommen uit een hele diepe put, en jij gooide er weer middenin. In de lessen van vroeger had ik moeten leren dat het vallen het niet waard is maar dat is wat liefde met je doet.

Hoop geven om een touw te geven om weer naar boven te klimmen is iets wat mij sterk hield. Maar die hoop is gaan varen, net zoals het touw dat nooit is gekomen, het berichtje wat nooit is verstuurd en de liefde die mij liet vallen in de put.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tryingto.explain (Actief sinds: 26-05-2022)

Informatie bij het gedicht

:?)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik viel’ van Tryingto.explain zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.