INLOGGEN
«»

Zoals jij dat deed

Ik hoop dat ze je alles geeft
alles wat je verdient
Ik hoop dat ze je blij maakt
zoals niemand dat ooit deed
Dat jij van de hoogste wolken
valt als zij je dropt
want het leven is geen sprookje
en ooit geeft ze je op
Ooit beseft ze wie je echt bent
en wat je voordien al hebt gedaan
Dat je nooit genoeg zult hebben
en er niet altijd zal staan
Ooit beseft ze dat jij meer wilt
dan één iemand aan je zij
en dan hoop ik dat ze je breekt
zoals jij dat deed met mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sarah D'huyvetters
Actief sinds: 14-06-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoals jij dat deed’ van Sarah D'huyvetters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.