INLOGGEN
«»

Verlies

Het verdriet op deze dag
Te merken wat je voelde
Je focust ligt op pijn
Je wenste dat over zal zijn

Een traan bewoog
Een stekende kramp
Je veegt het gezicht weer droog
Pijn verdampt

Herinneren wat was
Hoe een gevoel genas
Iedereen die het ziet
De laatste traan, het verdriet

Wat is er van gekomen
Verloren dromen
Was het wel verdient ?
De toekomst overziend

Roel van Ekeris

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlies’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.