INLOGGEN
«»

Hoop

Jij
Was de eerste

Lang gewacht op je
Maar nooit meer verwacht

Soms gehoopt
Dat
Gedachten niet daar waren

Ik dacht, U vergeet ik nooit meer
Ben je zeker nog niet vergeten

Lang was jij de enige
Waar ik ook maar wat voelde

Gevoelens nu veel heviger
Voor andere
Had ook meer gevoel voor mij

Maar nog onbereikbaarder
Als jij
Voor mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

OpgeslotenInMezelf
Actief sinds: 27-10-2020Informatie bij het gedicht:

Het waren gevoelens , gedachten die absoluut niet onder controle had; Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoop’ van OpgeslotenInMezelf zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.