Geloof in je toekomst

Roel van Ekeris

Geloof weer
Geloof toch in het goede
Ook al is er geen vermoeden
Als je vertrouwen adopteert

Voel fijn
Je weet dat je er mag zijn
Je wilskracht zet door
Je gaat er voor

Jij zult niet bij de pakken neerzitten
Je blijft niet aan onzekerheid klitten
Je zet door
Je gaat er voor

Gewonnen aan vertrouwen
Je had veel te verstouwen
Het kost zoveel energie
Je bent geen relikwie

Vecht voor wat je waard bent
Een toekomst die ook jij kent
Je groeit in vertrouwen
En denkt aan herbouwen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geloof in je toekomst’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.