Favoriete ex

Door: Her

Hij is mijn favoriete ex
en nee dat lag niet aan de sex
het lag aan de manier waarop hij keek
in plaats van dat hij me ontweek

Nooit gedacht dat hij me ontweken zou
terwijl ik nog zo ik hou van jou
genoeg was dit blijkbaar niet
helaas ben ik de laatste die dit ziet

jij liet me lachen als een gek
maar nu is mijn hart lek
geen liefde is er veilig
en zelfs de vriendschappen die ik heb zijn niet heilig

Nu lig ik aan jouw voeten
nooit gedacht dat ik huilen zou moeten
maar hoe het ook gaat
het is de pijn die ik het meeste haat


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Her (Actief sinds: 26-06-2019)

Informatie bij het gedicht

26-06-19

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Favoriete ex’ van Her zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.