INLOGGEN
«»

We hebben het gehad

Tijdens de stiltes
voel ik de kiltes
van je misbaar
en ontwaar ik je gestaar

naar waar je beter denkt te zijn
je gedachten vol venijn en vilein
de stiltes knetteren oorverdovend
mijn beste goeddunken rovend

ik schrijf het niet meer in klad
we hebben het echt gehad
verzuip maar in de zoveelste soap
voor ons beiden rest er geen hoop.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘We hebben het gehad’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.