INLOGGEN
«»

Verraad van mijn hart

Weet je het nog, onze grote dag?
Ik gaf je mijn hart en kreeg die van jou

Jaren later blijkt je nog steeds mijn hartendief te zijn
alleen vul je mijn hart nu met verdriet en pijn

Een hard en pijnlijk gelach na al die jaren
toch zal ik me voor m’n meisjes moeten bedaren

Je neemt mijn hart, en alles wat me lief is van me af
als ik kanker hadden gekregen, gaf je me dan ook op deze manier straf?

Ik stop met hopen dat je ooit zal snappen
dat je de dingen erger maakt door me de grond in te trappen

Met mijn bloed aan je handen voor wat je hebt gedaan
Je bent nu echt te ver gegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Moeder en Verslaafd
Actief sinds: 01-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verraad van mijn hart’ van Moeder en Verslaafd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.