INLOGGEN
«»

Een oude Sering geeft het op

Bij de geliefde aloude Sering houd ik even
wat stil
Nieuwe knoppen maken doet hij nu niet,
alsof hij dat niet meer wil....

Zou bij hem, net zoals bij ons, zijn tijd al
gekomen zijn?
Ik hield zo van hem, net zoals mijn man,
die gaf hem zelfs een eigen stem

Het lijkt er sterk op dat hij het symbool van
onze relatie was Bloeien deed hij als de beste,
echt eerste klas!
Nu het met manlief grotendeels over is en uit

betreur ik zijn besluit om ook maar te gaan
Er rest slechts een vracht aan dood hout,
erg dicht bij mijn niets ontziend erkerraam.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een oude Sering geeft het op’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.