INLOGGEN
«»

Je verdiende loon

Je verdiende loon

Ze hoorde dat lied
Dat gaat van:

"Ik heb vannacht gezien
Dat geen vrouw ooit krijgt wat ze verdient"

En aangezien ze zelf vond
Dat ze een onfortuinlijk slachtoffer was
Van het leven en van de mensen
Was ze het daar volledig mee eens
Ze had zoveel meer verdiend

Ik was het met haar eens
Ze had nooit gekregen wat ze verdiende

Maar niet zoals zij het bedoelde
Absoluut niet zoals zij het bedoelde

"Al is de leugen nog zo snel
De waarheid achterhaalt haar wel"

Ooit krijg je wat je wel verdient:

Je verdiende loon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je verdiende loon’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.