INLOGGEN
«»

onvoorwaardelijk

De keuze die jij maakte
Raakte mij heel hard
Liefde die niet verzaakte
Maar wegen nu apart

Gedachten over ons
Zitten in mijn hoofd
Liggend in de dons
Word ik weer beroofd

Niemand heeft gewonnen
De vriendschap verloor
Er werden regels verzonnen
En zo kon het niet door

Hij doet nu goede zaken
Iets wat ik zeker wou
Jou gelukkig maken
Want weet ik hou van jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eric Vonk
Actief sinds: 22-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘onvoorwaardelijk’ van Eric Vonk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.